dilluns 12 de desembre 2022

Tu ets capaç trobada entre parats i empreses a Manresa

 

Previntegral va participr amb el CIO de Manresa en una trobada entre aturats i empreses com a cloenda del programa «, Tu ets capaç», .

El Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació de Manresa va acollir el passat dijous 23 de novembre una anomenada trobada de talent, en què persones sense feina van poder contactar amb empreses interessades en contractar personal. Previntegral, Elèctrica de Guixés i Central de Teatre són algunes de les empreses que van participar a la trobada, a la seu del CIO.

Els candidats, 12 persones que busquen feina, es van donar a conèixer i es van crear contactes amb empreses de la Catalunya Central en intercanvis ràpids per tal que aquestes coneguin el seu talent i els donin una resposta sobre com afronten les entrevistes de feina.

La iniciativa posava fi al programa «, Tu ets capaç»un itinerari formatiu i de coaching impartit al CIO per l'equip de Consultoria Constructiva, que va començar a mitjans de setembre. El coordinador del programa, Ferran Camps, afirma que la trobada «, posarà en contacte el talent amb les necessitats de les empreses», . Es tracta, segons Camps, d'«, una iniciativa molt útil que permetrà als candidats obtenir un feedback directe del món laboral», . Durant la trobada els participants van poder posar en pràctica el que han treballat en les sessions formatives, com les tècniques per millorar i transmetre l'autoconfiança

Font: Regió