dilluns 12 de desembre 2022

Ros Roca rep el distintiu Empresa Promotora de la Salut (EPS)

 

Previntegral Group impulsa un nou projecte amb la finalitat d’incentivar i reconèixer el compromís de les empreses en el desenvolupament d’accions i polítiques per convertir-se en empresa promotora de salut en l’àmbit laboral. 

Una empresa promotora de salut és aquella que, a més de complir amb totes les mesures de seguretat i prevenció de riscos laborals, es preocupa pel benestar dels seus treballadors.

El projecte pretén motivar les empreses atorgant-los un distintiu com a Empresa Promotora de Salut per haver complert amb èxit un conjunt d’indicadors d’un pla de salut anual fet a mida de les necessitats de cada empresa.

Aquesta acreditació vol donar valor i reconeixement a la marca i cultura de l’empresa que demostra el compromís que té amb els seus treballadors i la societat en general.

Ros Roca, SA es converteix en la primera empresa acreditada amb el distintiu Empresa Promotora de Salut. Amb aquesta certificació volem reconèixer el seu compromís i esforç per vetllar i garantir una salut global dels treballadors més enllà dels riscos de l’entorn laboral per augmentar el seu benestar, tant físic com mental o social, i així actuar preventivament en l’aparició d’altres malalties no professionals, com diabetis, ictus, infarts de miocardi, depressió, etc.

El capital humà és l’actiu més valuós de qualsevol empresa. L’augment del benestar físic i mental de les persones millora el clima laboral i el seu compromís.

L’entorn laboral és una oportunitat per al desenvolupament d’activitats de promoció de la salut. S’ha d’apostar per fomentar actuacions que afavoreixin hàbits de vida saludable i crear un entorn que condueixi a adoptar i mantenir estils de vida saludables.

Així doncs, plantegem un nou abordatge de la salut global oferint assessorament, programes i propostes de prevenció, proves preventives, formacions i tallers per facilitar el camí cap a una empresa promotora de salut.