dilluns 12 de desembre 2022

Dia Mundial Sense Tabac: Comença a deixar de fumar

 

Previntegral Group se suma al Dia Mundial sense Tabac, que se celebra anualment el 31 de maig, amb l’objectiu de centrar l’atenció sobre el principal problema de salut pública que representa el consum de tabac i propiciar actuacions i plans estratègics per a la prevenció i el control del tabaquisme.

Amb la intenció d’aconseguir més conscienciació dins la nostra organització i en la de les nostres empreses clients, hem realitzat diversos materials divulgatius relacionats amb el tabac, com ara un decàleg per deixar de fumar i una infografia sobre els beneficis que té per a la salut deixar aquest hàbit. A més, s’està elaborant un procediment per als professionals sanitaris de Vigilància de la Salut que serveixi de guia per a l’abordatge del tabac a la consulta.

Com a servei de prevenció líder en la seguretat i la salut a la feina i responsables principals en la promoció de la salut, tenim el compromís amb les nostres empreses i treballadors d’abordar el tabaquisme a la consulta en el moment de fer el reconeixement mèdic laboral mitjançant les estratègies adequades en cada cas i amb l’objectiu de motivar i ajudar a abandonar el consum del tabac perquè hi hagi una millora en la salut global individual i en la de tota l’empresa.

L’augment del benestar de les persones millora el clima laboral i el seu compromís amb l’organització.

A continuació et facilitem un decàleg que t’ajudarà a decidir-te i a preparar-te perquè abandonis l’hàbit tabàquic. Si estàs pensant a deixar de fumar, FELICITATS! És la millor decisió, tant per a tu com per a les persones del teu voltant.


Descarregar infografia

Des de Previntegral Group oferim a les empreses assessorament, campanyes, formacions i noves proves preventives per afavorir hàbits de vida saludables i vetllar per la salut integral dels seus treballadors.