dilluns 12 de desembre 2022

Dia internacional de la dona. Lluitem per la igualtat.

 

Avui Dia Internacional de les Dones, la jornada en què es denuncien el sexisme i la desigualtat de drets i oportunitats entre homes i dones.

Des de Previntegral ens sumem a la lluita per la igualtat per garantir els drets de les dones.

Malgrat els avenços aconseguits els darrers anys, els drets de les dones encara no estan plenament garantits i estan subjectes a retrocessos.

Avancem cap a una normalitat cada cop amb més drets. Erradiquem les desigualtats, les discriminacions i les violències estructurals que patim les dones pel sol fet de ser dones i avancem cap a un sistema igualitari.

La bretxa salarial de gènere baixa del 26% al 20,6% en cinc anys. El salari mitjà anual de les dones és encara 5.977 euros inferior al masculí.

Dones científiques, revolucionàries, inspiradores, intel·lectuals… de Catalunya o d’arreu del món. La dona no sempre ha tingut el protagonisme que li correspon, però moltes han estat capaces d’iniciar una lluita per mostrar-se, fer-se valer i no conformar-se. Aquest és el camí. 

Des de Previntegral continuarem impulsant els plans d’igualtat a les empreses per aconseguir una normalitat més justa, igualitària i sense violències.