dilluns 12 de desembre 2022

7 d’abril, dia Mundial de la Salut

 

El 7 d’abril, en commemoració del Dia Mundial de la Salut, Previntegral Group ens unim a la campanya per construir un món més just i saludable; així doncs, com a servei de prevenció posem el nostre gra de sorra perquè els nostres treballadors puguin accedir a diferents serveis de salut de qualitat per vetllar pel seu benestar en totes les seves formes.

En aquesta ocasió, i com a Organització Saludable, hem dut a terme una campanya per a tots els treballadors durant l’última quinzena de març per saber quin és l’estat de salut de les seves artèries.

Aquesta revisió significa fer un pas més enllà en la prevenció i un nou abordatge del risc cardiovascular.

Segons l’OMS, les malalties cardiovasculars són la primera causa de mortalitat a escala mundial.

També està demostrat que el principal motiu de mortalitat laboral són els infarts i els ictus, que estan directament relacionats amb la presència de factors de risc cardiovascular (FCRV).

El principal desencadenant de la malaltia cardiovascular és l’ateromatosi (plaques de greix a les artèries). Poder diagnosticar-la de forma prematura permet actuar abans que apareguin futurs episodis cardiovasculars, com ara infarts i ictus.

Es va realitzar un estudi vascular mitjançant una ecografia de les artèries caròtides (del coll) i femorals (engonals).

L’ecografia arterial permet veure les parets de les artèries i analitzar l’impacte directe dels factors de risc.

També es va realitzar la bàscula metabòlica per conèixer i tenir una fotografia actual de la composició del cos (tant per cent de greix, múscul, aigua, edat metabòlica, etc.) més enllà del pes i la talla, i saber si és l’adequada per edat i sexe.

Els objectius d’aquesta campanya van ser:

  • Detectar de forma precoç la presència de malaltia arterial subclínica (plaques d’ateroma).
  • Promoure estils de vida saludables, tant individualment com grupal (quant a empresa).
  • Conscienciar sobre la importància de la prevenció de les malalties cardiovasculars, els seus factors de risc i les mesures de prevenció.

Des de Previntegral Group oferim, doncs, a les empreses diverses proves més enllà de la revisió mèdica laboral per vetllar per la salut integral dels seus treballadors.

Tenir cura de la salut és responsabilitat de tots!

Vols més informació?

Consulta’ns i demana’ns pressupost

900 153 153